Aprovades les 57 esmenes de la llei de serveis socials

El PP continua estudiant la possibilitat de portar la tramitació d'aquesta norma al Constitucional per "vulneració dels drets" dels diputats.

VÍDEO | Aprovades les 57 esmenes de la llei de serveis socials

Les Corts han aprovat aquest divendres les 57 esmenes de la llei de serveis socials que s'havien de tornar a votar, així com l'articulat d'aquesta, que ha sigut inclòs en l'ordre del dia per unanimitat de tots els grups.

La votació s'ha dut a terme en la comissió de política social que havia sigut convocada de nou per a tornar a votar aquestes 57 esmenes, després que el PPCV avisara que estudia portar-la al Tribunal Constitucional per vulneració de drets en la tramitació.

El president de la comissió, César Jiménez (Podem), ha defensat el gest de "flexibilitat" que han tingut per a "atendre les qüestions plantejades pel PP" amb la modificació de l'orde del dia per a poder votar l'articulat. Així mateix,  ha aclarit que convocar aquesta nova comissió "anul·la implícitament" l'anterior.

El PP continua estudiant portar-la al Constitucional

El portaveu de serveis socials del Grup Popular a les Corts, José Juan Zaplana, ha assenyalat que malgrat la nova votació de les 57 esmenes, continuarà estudiant la possibilitat de portar la tramitació d'aquesta norma al Constitucional per "vulneració dels drets" dels diputats.

Per al portaveu del PP, "el Botànic continua forçant el reglament per a aprovar la llei social més important de la legislatura "per la porta de darrere" intentant "saltar-se tots els controls".

També et pot interessar

stats