Antonio Pérez, alcalde de Benidorm: “Som líders en turisme de sol i platja però també ens obrim a altres mercats”

El màxim responsable municipal defén una Conselleria de Turisme a la ciutat.

Antonio Pérez en 'À Punt Notícies matí'
Antonio Pérez en 'À Punt Notícies matí'

Benidorm va ser líder en ocupació turística al mes de febrer, una dada que, segons l’alcalde del municipi, Antonio Pérez, posa de manifest que el turisme a la ciutat “va aconseguir superar l’estacionalitat fa anys”. En declaracions a À Punt Notícies matí, el regidor ha defés el model turístic de la localitat. “Som líders en turisme de sol i platja però també ens obrim a altres mercats”, ha assegurat.

En aquest sentit, Antonio Pérez ha destacat el fet que Benidorm siga la primera ciutat del món a convertir-se en destinació turística intel·ligent, després de rebre el distintiu Q que atorga l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola, i ha reivindicat projectes, com ara l’existència de wifi oberta en totes les platges del municipi. També, ha parlat del turisme sostenible i ha defés el model de ciutat vertical.

Una aposta turística i una localitat que, segons l’alcalde, “cal defendre”, per exemple, amb el trasllat de la seu de la Conselleria de Turisme a Benidorm. Així mateix, Antonio Pérez ha declarat que és contrari a imposar una taxa turística, perquè creu que els turistes ja paguen prou impostos quan viatgen. “El que caldria veure és el percentatge (econòmic) que es queda a la ciutat”, ha dit.

Governar en minoria i l’impacte del Brexit

 

Antonio Pérez ha fet referència a les pròximes cites electorals, i ha qualificat la decisió de l’avançament dels comicis autonòmics de “partidista”. També ha assegurat que en cas d’haver de tornar a governar en minoria ho faria si la ciutadania li’n dona la confiança. 

D’altra banda, ha parlat del Brexit. Assegura que la incertesa afecta el turisme de Benidorm i que el que li preocupa és que “els diners dels britànics es queden a les seues butxaques”.

També et pot interessar

stats