Antonio Montiel renuncia a anar en les llistes de Podem

L'exsíndic a les Corts anuncia que torna a l'administració i critica la formació.

VÍDEO | Antonio Montiel renuncia a anar en les llistes de Podem

El diputat de Podem a les Corts Antonio Montiel ha anunciat aquest dijous que renuncia a formar part de les candidatures de la formació morada i que torna a l'administració. Montiel ha dit que no deixa el partit, però sí que renuncia a la política pública. En roda de premsa, ha criticat que en els últims dos anys no s'han pres les mesures necessàries per a afavorir un "debat democràtic obert".

També ha lamentat que l'organització "haja perdut tanta gent en el camí", perquè no s'ha fet "l'esforç necessari per a integrar", i ha alertat que "ni els temps ni Podem són els d'abans", i per això és "urgent" tornar a una política "de base", enfront de la política "d'aparell i de famílies". 

Podem respecta la decisió de Montiel 

A través d’un comunicat, Podem ha mostrat respecte a la decisió de Montiel i al mateix temps li ha agraït “la tasca realitzada tant des de la direcció del partit com des de les Corts, on va ser portaveu en la primera part de la legislatura”. 

“Ni els temps ni Podem són els d’abans i crec que és urgent tornar a una política de base i no d’aparells ni de famílies”, ha remarcat la formació morada.

Així mateix, des del partit s’han mostrat convençuts que Montiel “continuarà defenenet els interessos dels valencians i valencianes des de l’activisme social, àmbit al qual ha comunicat que tornarà quan finalitze la legislatura actual”.

Bonig li desitja “el millor”

La presidenta del PPCV i portaveu en les Corts, Isabel Bonig, ha assegurat que, personalment, desitja “el millor” a Montiel i ha assegurat que “des de la discrepància ideològica, és una gran pèrdua”.

“Francament, em sap molt malament, és un dels millors parlamentaris en les Corts d’aquesta legislatura”, ha indicat la dirigent popular.

També et pot interessar

stats