Antonio Montiel: “Sense Pablo Iglesias no hauríem arribat fins ací”

El diputat de Podem aposta per tornar a l’esperit de l’origen de la formació, a “la política de la gent”.

Antonio Montiel en 'À Punt Notícies matí'
Antonio Montiel en 'À Punt Notícies matí'

Fa pocs dies va anunciar que no aniria en la candidatura autonòmica del seu partit. Deixa la primera línia política amb una veu crítica. El diputat de Podem, Antonio Montiel, ha assenyalat en À Punt Notícies matí que la formació morada ha de reflexionar sobre la situació en què es troba. “Hem entrat en una dinàmica en què la competència interna està perjudicant el projecte”, ha assegurat.

En aquest sentit, el diputat ha indicat que “cal treballar des de la lleialtat” i “recuperar la política de veritat, la de la gent”, al·ludint directament a la disputa entre Íñigo Errejón i Pablo Iglesias. Montiel ha assegurat que la reflexió que va fer Errejón en el seu moment “era interessant”, però que “la va plantejar malament”. Així mateix, ha apuntat que Iglesias va reaccionar “en calent”, malgrat que ha afegit que sense ell “no hauríem arribat fins ací”.

Montiel ha advocat per recuperar els coneguts “cercles” del partit, que segons ha comentat, s’han descuidat en aquest temps. Confessa estar “fotut” per haver pres la decisió de distanciar-se, però diu que era necessària per a guanyar perspectiva. Amb la mirada posada en les pròximes cites electorals, el diputat ha apostat per un Podem “fort” per a “reeditar un Botànic més ampli”, també a Espanya. “Hem d’estar per a assegurar-nos que les polítiques del PSOE es complisquen”, ha afegit.

També et pot interessar

stats