Antonio Estañ deixa la secretaria general de Podem

Una gestora es farà càrrec del partit fins a la convocatòria de la tercera assemblea ciutadana.

Antonio Estañ deixa la secretaria general de Podem
Antonio Estañ deixa la secretaria general de Podem

El secretari general de Podem a la Comunitat Valenciana, Antonio Estañ, ha anunciat la dimissió com a líder de la formació. Ara, una gestora controlada per representants valencians i que integrarà les diverses sensibilitats del partit se'n farà càrrec fins a la convocatòria de la tercera assemblea ciutadana.

El fins ara responsable de Podem a la Comunitat Valenciana va anunciar al juliol la intenció de deixar la direcció de la formació. Estañ va convocar una assemblea ciutadana per a triar un nou rumb per al partit, però aquesta idea es va veure alterada per la convocatòria d'altres eleccions generals. L'eixida d'Estañ estava acordada per a després de la convocatòria electoral.

Segons ha expressat el partit en un comunicat, l'equip tècnic que assumeix la gestió del partit fins a l'assemblea està format per la portaveu parlamentària Naiara Davó; la diputada Pilar Lima; la secretària d'organització, Lidia Montero; la directora general de Coordinació Institucional de la vicepresidència segona, Ángela Ballester; i els integrants del partit Anabel Mateu, Pau Sanz i Pau Vivas.

El partit afirma que "escometrà la renovació dels seus òrgans una vegada tancat el cicle electoral, per a afrontar aquesta nova etapa en la qual Podem forma part del Consell". Així, consideren que s'obri "una oportunitat clau per al país amb l'esperança d'un govern de coalició que comence a solucionar problemes".

També et pot interessar

stats