Antelo (Vox): "Génova (PP) ha decidit anar a eleccions a Múrcia"

El president provincial de Vox a la Regió de Múrcia ha manifestat sentir-se "perplex" en veure que des del PP "ens han vetat en la mesa de l'Assemblea Regional"

El president provincial de Vox a Múrcia, José Ángel Antelo, en la sessió constitutiva de l'Assemblea
El president provincial de Vox a Múrcia, José Ángel Antelo, en la sessió constitutiva de l'Assemblea / Martín C. (Europa Press)

El president provincial de Vox a la Regió de Múrcia, José Ángel Antelo, ha manifestat, després de la sessió constitutiva de l'XI Legislatura en l'Assemblea Regional, sentir-se "perplex" en veure que des del PP "ens han vetat en la mesa de l'Assemblea Regional".

Antelo ha assegurat haver "entés el missatge": "Génova ha decidit hui anar a noves eleccions a la Regió de Múrcia. Quan t'envien un missatge tan clar com el de hui, no tens més remei que escoltar-lo".

El diputat regional ha recordat que el PP vol que "li donem suport a canvi de res, volen que els regalem els vots i això no és possible, no podem fer-los costat a canvi de res".

Ha recordat que Vox és la tercera força política a Múrcia i que té "quasi el 18% dels vots". A més, ha puntualitzat que des de la nit electoral "hem estés la mà, però el PP acaba de demostrar que vol una convocatòria d'eleccions". No obstant això, assegura que continuen tenint la mà estesa.

També et pot interessar

stats