Àngela Ballester: "Si no hi ha llista unitària, no serà un problema"

La membre de la gestora de Podem creu que la direcció ha de recaure en algú que represente totes i tots.

Àngela Ballester: \"Si no hi ha llista unitària, no serà un problema\"
Àngela Ballester: "Si no hi ha llista unitària, no serà un problema"

La membre de la gestora de Podem, Àngela Ballester, considera que la nova direcció del partit en l’àmbit territorial ha de recaure en una persona valenta, que estiga capacitada per assumir la nova fase a què s'enfronta el partit, que entenga el moment i que represente la pluralitat de tots i totes. 

És l'opinió que ha traslladat en declaracions a À Punt Mèdia, en ser preguntada per la dimissió d'Antonio Estañ al capdavant de la direcció territorial de Podem. Ballester no considera que açò haja suposat una paràlisi de l'activitat del partit, al contrari, creu que l'organització "continua viva i al peu del canó". De fet, ja estan preparant l'assemblea ciutadana per a elegir la nova direcció. 

La membre de Podem ha dit que no pot aventurar quantes candidatures s’hi presentaran, ja que és imprevisible. No obstant això, considera que ara és el moment de preparar l'assemblea, il·lusionar la militància i ampliar la base territorial. Segons ha explicat, la part més important de l'assemblea és el debat i els projectes polítics que s’hi presenten, i que "si això acaba en una llista unitària serà fantàstic, però si no acaba així, tampoc serà un problema". 

Una de les qüestions recurrents sobre Podem és la seua estructura. Ballester ha assegurat que es tracta d'una de les més fortes en l’àmbit estatal, però que no s'han de descuidar les bases territorials. "És important apuntalar la base territorial", ha sentenciat. 

Sobre l'acord de govern entre Pablo Iglesias i Pedro Sánchez, ha afirmat que el primer té entre les prioritats la qüestió territorial. Per a Unides Podem és prioritari el finançament i, segons ha recalcat, la direcció estatal té plena constància de la situació. A més, assegura que, tot i que el grup té uns objectius, l'acord els obliga a estar disposats a modular-los, i que és en aquests principis on està "la clau".

També et pot interessar

stats