Ángel Acebes compareixerà davant de les Corts pel cas Fira València

Tornen les compareixences sobre el retard en el pagament a Fira València pel Congrés del PP el 2008.

Ángel Acebes, exsecretari general del Partit Popular
Ángel Acebes, exsecretari general del Partit Popular / Kurrop

L'exsecretari general del Partit Popular i exministre de l'Interior, Ángel Acebes, haurà de comparéixer el 19 d'abril en la comissió de les Corts que investiga el cas Fira Valencia. El mateix dia també hi acudirà Ramón Luis Valcárcel, expresident de la Regió de Múrcia, que també va ser president del comité organitzador del 16é Congrés Nacional del PP en 2008, que es va celebrar a Fira València. 

 

Dues setmanes després, pel mateix cas, també estan citats Ricardo Costa, exsecretari del Partit Popular a la Comunitat Valenciana, l'expresident de la Generalitat, Alberto Fabra, i l'exconseller d'Economia i actual diputat en el Congrés, Gerardo Camps. 

 

Aquesta comissió de les Corts investiga el retard del PP en el pagament de la factura de 568.000 euros per la celebració del Congrés Nacional del PP en 2008, en què Mariano Rajoy va resultar reelegit. 

 

Les compareixences acabaran el 10 de maig, però abans hauran de passar per la comissió els expresidents Francisco Camps i José Luis Olivas, i l'exdiputat autonòmic del PP Jaime Mundo. 

També et pot interessar

stats