Analitzen empremtes i restes d'ADN en les tres primeres cartes amb bales

També s'ha identificat l'empresa fabricant dels set projectils del calibre 7,62 que corresponen als anys 80

Imatge de les bales enviades a Pablo Iglesias.
Imatge de les bales enviades a Pablo Iglesias / À Punt NTC
30 d'abril 2021 - 14:53

La policia està analitzant empremtes i restes d'ADN en les tres primeres cartes d'amenaça amb bales que van rebre el ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska; el líder de Podem, Pablo Iglesias, i la directora general de la Guàrdia Civil, María Gámez.

Així ho ha anunciat el secretari d'estat de Seguretat, Rafael Pérez, en una entrevista en el canal 24 Hores d'RTVE, on també ha explicat que s'ha identificat l'empresa fabricant de les set bales del calibre 7,62 que contenien les cartes i que corresponen als anys 80.

Com a última novetat de la investigació al voltant d'aquestes tres cartes, perquisicions que segueixen agents de Científica de la Policia Nacional i Guàrdia Civil, el número dos d'Interior ha revelat que s'ha descobert l'empresa que fabrica els sobres, que és estrangera, així com la distribuïdora a Espanya.

"Ara toca deixar treballar per a saber si aquestes restes poden llançar resultats", ha demanat Pérez, qui s'ha tornat a mostrar partidari de fer públic aquest tipus d'amenaces i lògicament d'"investigar i perseguir delictes" que tenen aquesta gravetat.

També et pot interessar

stats