Ana Barceló, nova consellera de Sanitat Universal i Salut Pública

Substituirà Carmen Montón, flamant ministra de Sanitat

Ana Barceló, al Palau de la Generalitat
Ana Barceló, al Palau de la Generalitat

La diputada socialista Ana Barceló serà la pròxima consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, després del nomenament de Carmen Montón com a ministra de Sanitat, Consum i Benestar Social en el nou govern de Pedro Sánchez.

El president, Ximo Puig, ha signat el seu nomenament, que es publicarà en una edició extraordinària del Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) aquesta mateixa nit de dijous.

La presa de possessió se celebrarà aquest divendres, 8 de juny, a les 8.30 hores al Palau de la Generalitat, abans de la reunió setmanal del ple del Consell.

Ana Barceló és política i advocada i ha sigut alcaldessa de Saix, a l'Alt Vinalopó (2003-2011). Ha sigut presidenta de la Comissió d'Igualtat de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies des de l'any 2005 i també ha sigut secretària de la Comissió d'Hisenda de Federació Valenciana de Municipis i Províncies entre els anys 2003 i 2004.

L'any 2008 va accedir a la Secretaria General del PSPV provincial d'Alacant en el congrés constituent, amb més del 80% de suport.

També et pot interessar

stats