Amparo Marco revalida el càrrec d'alcaldessa de Castelló de la Plana

Els vots del PSPV, Compromís i Podem-Castelló en Moviment-EU possibiliten la reedició del Pacte del Grau.

VÍDEO | Amparo Marco revalida el càrrec d\'alcaldessa de Castelló de la Plana

Amparo Marco ha revalidat el càrrec d'alcaldessa de Castelló de la Plana i dirigirà el govern municipal en la legislatura que ara comença i que acabarà el 2023. Els deu regidors del PSPV, els tres de Compromís i els dos representants de Podem-Castelló en Moviment-Esquerra Unida han votat a favor de la candidatura de la socialista i han fet possible la reedició del Pacte del Grau. 

Junt amb els 15 regidors del bloc d'esquerres, formen part de la corporació municipal els set edils que el Partit Popular va aconseguir en les eleccions del 26 de maig; els quatre regidors de Ciutadans; i l'edil de Vox, una formació que entra per primera vegada en l'Ajuntament de la capital de la Plana. 

El 2015 Castelló de la Plana va viure un canvi de govern i, després de 20 anys, el Partit Popular deixava d'estar al davant de l'alcaldia. El pacte entre el PSPV, Compromís i Castelló en Moviment va fer possible la investidura de Marco, la primera alcaldessa de la ciutat. 

Marco, de 51 anys, és professora titular en el Departament de Finances i Comptabilitat de l'UJI, i va assegurar en el primer discurs d'investidura que no defraudaria la ciutat i que arribava al càrrec "amb les mans obertes i la il·lusió intacta".

També et pot interessar

stats