Aquest contingut ja no està disponible per veure.

Amparo Marco: “A Castelló estan prou controlats els casos de Covid-19”

27 min.

No cal relaxar-se i s’ha de continuar complint les mesures de seguretat, com ara mantindre la distància entre persones i portar la mascareta. Així ho ha advertit l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, en una entrevista en Les notícies del matí. “A Castelló estan prou controlats els casos de Covid-19”, ha assegurat, posant en valor l’actuació de la ciutadania durant tot aquest temps.

Pel que fa a la situació de l’Hospital Provincial de Castelló, que ha decidit suspendre les intervencions quirúrgiques en detectar-se un brot entre el personal que treballa als quiròfans, l’alcaldessa ha dit que no té informació del que està passant al centre, però que confia plenament en la Generalitat, que és una de les administracions competents en el centre. L’altra és la Diputació de Castelló.

Sobre les últimes mesures preses per a lluitar contra la Covid-19, com ara les relacionades amb les discoteques o a fumar al carrer, Marco ha sigut clara: “El primer és la salut, que està per damunt de tot”. Malgrat això, ha assegurat que té previst augmentar les ajudes en benestar social, i també a les xicotetes i mitjanes empreses, en aquest últim cas, amb una partida d’un milió d’euros.

Contingut no disponible
stats