Álvaro Pérez: “Casado ha de saber que té molta merda en la motxilla”

El Bigotes assegura que Esteban González Pons és “un d'aquests cucs que saben mantindre's en la poma al cap dels anys”.

VÍDEO | Álvaro Pérez: “Casado ha de saber que té molta merda en la motxilla”

L’exresponsable d'Orange Market, Álvaro Pérez, ha dit que el president del PP, Pablo Casado, que s’autoproclama com la regeneració, hauria de saber que encara “té molta merda en la motxilla”. Segons el Bigotes, Esteban González Pons és “un d'aquests cucs que saben mantindre's en la poma al cap dels anys”.

Segons ha dit, l’exconseller González Pons “viu de meravella”, encara que “diu més mentides que alena”. Així, ha explicat que un dels homes que treballen amb Francisco Correa, José Luis Ulibarri, “era soci” de l'actual eurodiputat del PP en “algunes qüestions”, i ha indicat que “pot estar preocupat” pel que sap d'ell.

Pérez ha comparegut per videoconferència des de la presó en la comissió de les Corts que investiga la contractació de la Generalitat amb la trama investigada en l'operació Taula, del cas Imelsa. 

Ha reiterat que l’expresident Francisco Camps va ser qui el va convidar a anar a València a treballar per al PP quan era el seu “amiguet de l'ànima”.

També s'ha referit a l’exconseller Juan Cotino, tot i que “l’incomoda bastant” parlar sobre ell. “Feia el que li donava la gana i volia ser déu” però “no estava a l'altura”. A més, ha afegit que tot passava per ell, “absolutament tot, el confessable i l'inconfessable”. 

Les acusacions del Bigotes, trending topic

trending topic

El ventilador d'acusacions del Bigotes, sovint llançades amb un llenguatge entre col·loquial i tabernari, l'han convertit en trending topic en Twitter. Les al·lusions a la mare del presentador el Gran Wyoming, a la covardia dels polítics o als esfínters dels empresaris han cridat l'atenció de milers d'usuaris, que les han situades entre els continguts més compartits del dia a la xarxa social. A les 18:00 h, hores després de la seua intervenció, el Bigotes continuava com a segon tema amb més interaccions del dia a la ciutat de València i el quart a tot Espanya. 

També et pot interessar

stats