Alcaldes del PP protesten a Brussel·les pel repartiment dels fons europeus del govern d’Espanya

Barcala serà un dels que denunciarà que l’executiu de Sánchez prioritza les administracions socialistes i fa un repartiment arbitrari de les ajudes

L'alcalde de Alacant, Luis Barcala, serà un dels que acudeix aquest dimecres fins a Brussel·les per a mostrar el seu malestar
L'alcalde de Alacant, Luis Barcala, serà un dels que acudeix aquest dimecres a Brussel·les per a mostrar el seu malestar / Europa Press

Alcaldes i representants del Partit Popular en les institucions de tot Espanya mostren aquest dimecres a Brussel·les la seua oposició a la gestió dels fons europeus. Viatgen fins allà per a exposar davant les institucions de la Unió Europea el maltractament, segons diuen, que pateixen amb el repartiment dels fons.

Els populars fan aquesta campanya a pesar que la Unió Europea ha rebutjat les denúncies del PP i, fins i tot, ha felicitat el govern d'Espanya pel pla del repartiment dels diners del programa Next Generation.

No obstant això, els alcaldes del PP, entre altres el d'Alacant, Luis Barcala, o el de Madrid, José Martínez Almeida, portaran la seua ofensiva a Brussel·les i denunciaran davant de diversos representants de les institucions, com dos comissaris europeus, el que ells consideren un repartiment arbitrari dels fons per part de l'executiu espanyol, al qual acusen de prioritzar les administracions socialistes.

Almeida ha dit que aquesta queixa no és un atac a Espanya, perquè defendre el país és defendre un repartiment equitatiu, cosa que s'aconseguiria, des del seu punt de vista, amb la creació d'una autoritat independent.

Els alcaldes del PP portaran, a més, les seues propostes d'inversió d'aquests fons europeus, que passen per aspectes com el repte demogràfic i la despoblació.

També et pot interessar

stats