Alcaldes de la Marina Alta denuncien la "brutal persecució" que pateix l'equip de govern de Gata de Gorgos

Atribueixen a "grups ultres" els "insults i amenaces constants i molt greus, basats en mentides i fal·làcies" que pateixen Josep Signes i els membres de la corporació municipal

Consistori de Gata de Gorgos
Consistori de Gata de Gorgos / À Punt NTC

La tensió continua present a Gata de Gorgos una setmana després de l'agressió que va acabar amb la vida d'un veí del poble. La Xarxa d'Alcaldes de la Marina Alta ha emés este dissabte un comunicat per a donar suport a l'alcalde del poble, Josep Signes, i els membres de la corporació municipal, per "la brutal persecució" que, diuen, ha patit durant els darrers dies en les xarxes socials, "amb insults i amenaces constants i molt greus, basades en mentides i fal·làcies".

Demanen "que tot el pes de la justícia recaiga sobre els assassins", alhora que expressen un ferm rebuig "contra l'odi, els atacs i les amenaces que estan rebent els representants polítics de Gata per part de grups ultres".

Tot va començar arran de la mort de David Lledó, que dissabte passat va ser agredit amb un bat de beisbol per tres persones al carrer de les Moreres, i va morir posteriorment a causa de les ferides.

La corporació municipal es va mostrar "consternada" pels fets i va demanar calma davant de la reacció d'alguns usuaris en les xarxes socials que vinculaven el delicte amb la nacionalitat dels presumptes agressors.

La consellera de Justícia i Interior, Elisa Núñez (Vox) va expressar dilluns passat en un comunicat i en referència a la procedència dels detinguts pel crim: "A ningú se li escapa que es tracta d'un nou i cruent recordatori que la nostra seguretat i la nostra vida estan sent sacrificades en nom dels capritxos multiculturals de l'esquerra". Núñez va afegir: "Nosaltres acusem l'esquerra de posar en perill el nostre poble amb la seua ceguesa ideològica".

També el vicepresident del Consell, Vicente Barrera (Vox), va exigir la "deportació immediata i fronteres segures" en una publicació en la xarxa social X que difonia una notícia del succés.

La família de la víctima va demanar dijous passat que el succés no es convertisca "en un acte amb un rerefons ple d'interessos", en referència a la concentració que estan organitzant des de fora del poble i que compta, entre altres, amb el suport de la cara visible de Desokupa, Daniel Esteve.

També et pot interessar

stats