Els ajuntaments afectats pel temporal tenen mes i mig per a demanar ajudes a la Generalitat

La consellera de Justícia, Gabriela Bravo, ha visitat Almenara i Almassora per a comprovar les destrosses causades pel mal temps.

La consellera Gabriela Bravo, el secretari autonòmic de Seguretat i Emergències, Josep Maria Àngel, i l'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, han comprovat els danys provocats pel temporal al municipi de la Plana Baixa
La consellera Gabriela Bravo, el secretari autonòmic de Seguretat i Emergències, Josep Maria Àngel, i l'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, han comprovat els danys provocats pel temporal al municipi de la Plana Baixa / Europa Press.

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, ha anunciat que els ajuntaments afectats pel temporal Gloria disposen de quaranta-cinc dies per a sol·licitar a la Generalitat ajudes per a reparar les destrosses causades pel mal temps.

La consellera ha visitat Almenara, a la Plana Baixa, on, amb companyia de l'alcaldessa del municipi, Estíbaliz Pérez, i el secretari autonòmic de Seguretat i Emergències, Josep Maria Àngel, han comprovat els danys que ha causat el temporal. Després s'ha desplaçat a Almassora (Plana Alta) per a veure de l'estat dels habitatges de la primera línia de platja on s'ha desallotjat els veïns.

Bravo ha assenyalat que la intenció de la Generalitat "igual que es va fer amb l'episodi de la DANA del passat mes de setembre al Baix Segura", és "actuar amb tota la celeritat administrativa possible".

També et pot interessar

stats