Ajornen al març la declaració de Gerardo Camps per patrocinis d'Aerocas

El jutjat ha establit un nou calendari també per a l'exvicepresident de la Diputació, Francisco Martínez, i altres membres del consell d'administració.

Aeroport de Castelló
Aeroport de Castelló

El jutjat que investiga possibles patrocinis irregulars de l'Aeroport de Castelló ha ajornat al pròxim 15 de març les declaracions de l'exvicepresident del Consell i actual diputat del PP, Gerardo Camps, i de l'exvicepresident de la Diputació, Francisco Martínez.

La titular del jutjat d'instrucció número 3 de Castelló ha establit un nou calendari de declaracions també per a altres quatre membres del consell d'administració d'Aerocas, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana. Han de comparéixer l’exconseller José Manuel Vela, l'exvicepresident de la Diputació de Castelló Vicent Aparici, i el regidor del PP a l’Ajuntament de València Eusebio Monzó.

La causa, oberta el 2016 a partir d'una denúncia de la fiscalia, investiga onze exconsellers per prevaricació i malversació per aprovar patrocinis a favor d'una firma del pilot de motos Álex Debón. En la causa ja figuraven com a investigats per un delicte de suborn l'esportista i l'expresident de la Diputació de Castelló Carlos Fabra.

També et pot interessar

stats