Aitana Mas: "Som la peça clau per a conformar el nou govern del Botànic"

La diputada electa i cap de llista de Compromís per Alacant apunta que primer han de parlar "del què i del com, i no del qui".

La cap de llista de Compromís per Alacant, Aitana Mas
La cap de llista de Compromís per Alacant, Aitana Mas / Arxiu

Els partits polítics comencen a confeccionar el futur de la legislatura i del Consell. "Som la peça clau per a conformar el nou govern del Botànic", ha emfatitzat en declaracions a Les notícies del matí la diputada electa i cap de llista de Compromís per Alacant, Aitana Mas. També ha insistit, no obstant això, que abans de formar govern han de parlar "del què i del com, i no del qui".

El president en funcions, el socialista Ximo Puig, va anunciar que aquesta setmana citarà la candidata de Compromís, Mónica Oltra, i el de Podem, Rubén Martínez Dalmau. "No vull avançar-me abans d'hora", ha expressat Mas durant l'entrevista telefònica, però sí que ha delimitat com a punts fonamentals "les polítiques socials, apostar per la sanitat pública i lluitar contra el canvi climàtic".

Preguntada sobre si es veu assumint una conselleria en el nou govern, Mas ha aclarit que el seu paper en el govern va acabar en l'anterior legislatura: "Va ser una bona experiència, sobretot en qüestions de lluita contra la corrupció, però ara el meu paper està a les comarques alacantines". La diputada també ha valorat positivament els resultats del partit a la circumscripció d'Alacant i els pobles on són primera força, i ha afegit que és necessari definir l'activitat del Consell en aquestes comarques.

També et pot interessar

stats