Agramunt sobre les prostitutes: "Tant de bo jo poguera fer aquestes coses"

El senador del PP nega les acusacions de corrupció que inclou l'informe del Consell d'Europa mentre PSPV i Compromís exigeixen actuacions.

Pedro Agramunt nega les acusacions de corrupció que inclou l'informe del Consell d'Europa
Pedro Agramunt nega les acusacions de corrupció que inclou l'informe del Consell d'Europa / @pagramunt

L'expresident de l'Assemblea del Consell d'Europa i senador del PP, Pedro Agramunt, ha negat totes les acusacions llançades per l'informe independent sobre corrupció de l'Assemblea Parlamentària del Consell d'Europa (APCE). Diu que són "219 pàgines de mentides".

Agramunt ha qualificat els presumptes suborns amb prostitutes com a "acusació ridícula i sense proves". "U podria dir: tant de bo jo poguera fer aquestes coses, però u ja no està per a això, per a tindre una vida en aquest sentit", ha assenyalat en declaracions a la SER arreplegades per Europa Press. A més, ha atribuït l'informe al fet que les seues posicions en l'Assemblea "no seguien el que era políticament correcte" i que s'ha guanyat enemics.

PSPV i Compromís demanen actuacions

Mentre que Agramunt sosté que compta amb el suport del seu partit i que no dimitirà, tant el PSPV com Compromís han demanat al PP que actue davant aquestes sospites.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha qualificat les acusacions arreplegades en l'informe del Consell d'Europa com a "molt greus" i ha instat el Partit Popular a "prendre decisions". En qualsevol cas, ha apuntat que cal esperar a poder llegir la totalitat de les acusacions arreplegades en aquest informe i que cal ser prudents.

El portaveu de Compromís en el Senat, Carles Mulet, ha exigit al PP que deixe de mirar a un altre costat i que actue contra el senador que, segons ell, està acusat de greus casos de corrupció internacional.

També et pot interessar

stats