Els advocats de l'EMT de València diuen que no hi ha responsabilitat penal ni comptable

No aprecien una conducta dolosa per part dels directius i dels administradors de la societat en el frau de quatre milions d’euros.

Els advocats de l\'EMT de València diuen que no hi ha responsabilitat penal ni comptable
Els advocats de l'EMT de València diuen que no hi ha responsabilitat penal ni comptable

Els advocats de l'Empresa Municipal de Transport (EMT) de València han descartat que hi haja responsabilitat penal i comptable per part dels directius i dels administradors de la societat en el frau de quatre milions perquè no hi ha una conducta dolosa. Així ho han explicat en una compareixença davant el consell d'administració de la societat

Els advocats també consideren que és prematur enviar una comunicació al Banc d'Espanya sobre el frau contra l'EMT fins que no es practiquen les diligències previstes pel jutjat d'instrucció número 18 de València.

Per la seua banda, els consellers del Grup Municipal Popular en el consell d'administració de l'EMT, Carlos Mundina i Marta Torrado, han tornat a sol·licitar que es trasllade el robatori dels quatre milions dels comptes de l'EMT al Tribunal de Comptes, a la Sindicatura de Comptes i al Banc d'Espanya.

El representant de Ciutadans ha assegurat que Grezzi s'ha compromés al fet que, una vegada acabe la fase actual de diligència de prova en el jutjat, es vote la notificació de l'EMT al Tribunal de Comptes i al Banc d'Espanya en el pròxim consell.

També et pot interessar

stats