Els actes centrals dels partits marquen el primer i últim cap de setmana de campanya

Dos candidats a la presidència del govern central visiten la Comunitat Valenciana: Pedro Sánchez i Íñigo Errejón.

Els actes centrals dels partits marquen el primer i últim cap de setmana de campanya
Els actes centrals dels partits marquen el primer i últim cap de setmana de campanya

Després d'un primer dia de campanya marcat per la festivitat de Tots Sants, aquest dissabte els partits intensifiquen els actes per a tractar de convéncer l'electorat indecís. Dos candidats a la presidència del govern central visiten la Comunitat Valenciana: Pedro Sánchez i Íñigo Errejón.

El secretari general del PSOE i president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, fa un míting en un pavelló poliesportiu de Mislata (Horta Sud).

D'altra banda, València acull l'acte central de campanya de Compromís-Més País, amb la presència del candidat a la presidència del govern central, Íñigo Errejón. Juntament amb ell estaran el cap de llista al Congrés per València, Joan Baldoví; la cap de llista al Congrés per Castelló, Marta Sorlí; i el número 1 al Congrés per Alacant, Ignasi Candela.

El PP fa un dinar amb simpatitzants i militants a l'Eliana (Camp de Túria). Hi estaran la cap de llista al Congrés per València, Belén Hoyo, el cap de llista al Senat per València, Fernando de Rosa, i la presidenta del PPCV, Isabel Bonig.

A Alacant, els números 1 i 2 de Ciutadans al Congrés per Alacant, Marta Martín i Juan Ignacio López-Bas, i la diputada autonòmica i portaveu adjunta en les Corts, Yaneth Giraldo, intervenen en un debat sobre temes sanitaris.

Per últim, Unides Podem fa un acte a Moncofa (Plana Baixa) amb la cap de llista al Congrés per Castelló, Marisa Saavedra.

També et pot interessar

stats