Acord entre PSOE, EU i Podem-Equo per a governar a La Rioja

Aquesta sintonia contrasta amb la desconfiança que hi ha entre les formacions per a formar govern a Espanya.

La candidata al govern de la Rioja del PSOE, Concha Andreu i la diputada de Podem, Raquel Romero, junt a l'equip negociador
La candidata al govern de la Rioja del PSOE, Concha Andreu i la diputada de Podem, Raquel Romero, junt a l'equip negociador / Raquel Manzanares (Efe)

El PSOE, Esquerra Unida i Podem-Equo han arribat a un acord per a governar La Rioja amb mesures "progressistes i d'esquerres". Segons han informat les formacions en un breu comunicat, l'acord "garanteix la governabilitat i l’estabilitat" de la regió durant la X legislatura autonòmica.

Els detalls de l'acord es coneixeran aquest dimecres, quan compareixeran les tres formacions polítiques per a signar el document i explicar i valorar l'acord aconseguit.

Aquesta sintonia contrasta amb la desconfiança que hi ha entre les formacions per al govern central, amb unes negociacions encallades per a formar govern a Espanya. Precisament, aquest dimarts els socialistes han assegurat que veuen “inviable” un govern de coalició amb Unides Podem i els han convidat a buscar altres fórmules.

També et pot interessar

stats