Acebes diu que "mai" ha cobrat "sobres" i nega que existira una caixa B en el PP

L’exministre assegura que no té cap coneixement de la reunió entre Cospedal i Villarejo.

Ángel Acebes durant la compareixença
Ángel Acebes durant la compareixença / Europa Press

L'exministre i exsecretari general del Partit Popular, Ángel Acebes, ha assegurat aquest dimecres que no ha cobrat "sobres" del PP i ha negat que els papers de Bárcenas siguen certs. Durant la seua compareixença en la comissió del Congrés dels Diputats que investiga la suposada caixa B del PP, Acebes ha assegurat que "no tenia constància" que existira el presumpte finançament il·legal. També ha assenyalat que en l'època en què era secretari general el cap de la trama Gürtel, Francisco Correa, "no treballava per al PP".

Acebes ha comparegut en la comissió del Congrés dels Diputats que investiga la suposada caixa B del PP. L’exministre, que va ser 'número dos' de la formació entre octubre de 2004 i juny de 2008, no ha rebut el suport de cap membre de l'actual direcció del PP com sí que va ocórrer recentment amb José María Aznar i Francisco Álvarez Cascos.

D’aquesta manera, Acebes ha afirmat que fins a on ell coneix i sap, "en sobres no ha cobrat ningú". "No he mentit mai davant els tribunals ni en cap altre lloc i no he cobrat cap sobre com li he dit abans", ha manifestat.

A més, ha subratllat que en el partit els diners que sobraven "tenien el seu certificat al final d'any amb la retenció a Hisenda".

Desconeix la reunió entre Cospedal i Villarejo

L’exsecretari general del PP ha assegurat que no tenia coneixement de la reunió que va mantindre al juliol de 2009 l'exsecretària general del PP, María Dolores de Cospedal, amb l’excomissari José Manuel Villarejo.

Segons ha relatat, ell va deixar la Secretaria General del PP i la política "fa 10 anys" i des de llavors s'ha dedicat "sols" al seu "treball professional".

També et pot interessar

stats