Acaba el termini per a presentar esmenes a la llei d’acompanyament

El PP ha presentat una esmena a la llei que es debatrà el 16 de novembre en les Corts.

Mónica Oltra i Vicent Soler, durant la presentació de l’avantprojecte de la llei d'acompanyament
Mónica Oltra i Vicent Soler, durant la presentació de l’avantprojecte de la llei d'acompanyament

Aquest divendres acaba el termini per a presentar esmenes a la llei d’acompanyament dels pressupostos del 2018. El Partit Popular ha anunciat que ha presentat una esmena a la llei, que es debatrà en les Corts el dijous 16 de novembre.

La portaveu adjunta del grup popular en les Corts, Eva Ortiz, ha sol·licitat la devolució al Consell “per no compartir els principis i l'esperit que inspira aquest projecte de llei que es tramita”.

Ortiz ha assegurat que els populars “discrepen d'aquesta llei, ja que un important nombre de regulacions i modificacions legislatives que es contenen en el text no guarden vinculació alguna amb el projecte de Llei de Pressupostos per a l'exercici 2018 i la relació és purament circumstancial”.

Així mateix, la portaveu adjunta del PP ha afirmat que “determinades propostes afecten lleis la modificació de les quals està actualment en fase de tramitació parlamentària en les Corts”.

La Generalitat va presentar el 10 d’octubre la llei d’acompanyament, que preveu crear el fons FinInVal per a impulsar projectes d’inversió i innovació de les conselleries. A més, l’Institut Valencià de Finances (IVF) gestionarà els instruments financers que aportaran el capital a les iniciatives.

També et pot interessar

stats