Abascal ha sigut elegit president de Vox quatre anys més i nega que el seu partit incite a l’odi

Entre els objectius, Vox s'ha marcat doblar els afilats.

Santiago Abascal durant la seua intervenció en l'assemblea general ordinària del partit
Santiago Abascal durant la seua intervenció en l'assemblea general ordinària del partit / Javier Lizón (Efe)

Vox ha presentat aquest diumenge a Vistalegre el nou comité executiu nacional, triat en l'assemblea general amb només una candidatura i sense debat ni votació. Santiago Abascal i Javier Ortega Smith continuaran dirigint el partit, ara amb poders ampliats. Entre els objectius que Vox s'ha marcat està doblar els afilats.

Abascal s'ha mostrat convençut que la classe mitjana i els més humils renunciaran als "dogmes” del govern actual i ha negat que el seu partit incite a l'odi quan dona a conéixer dades recaptades per ells mateixos sobre violacions.

L'acte, en què ha estat un representant del primer ministre hongarés, Viktor Orban, ha començat amb la intervenció de la presidenta del partit a Madrid, Rocío Monasterio, que ha centrat la seua intervenció en el 8M.

Per a la diputada madrilenya, el seu partit és l'únic que defensa la igualtat entre homes i dones i ha carregat contra el feminisme "radical" que organitza manifestacions com si foren un "aquelarre".

El secretari general de Vox, Javier Ortega Smith, ha aprofitat la seua intervenció per a demanar la col·laboració de tots els militants en la campanya de les pròximes eleccions basques i gallegues.

També et pot interessar

stats