Ábalos remarca que la Constitució no es redueix únicament al 155

El secretari d'Organització del PSOE assegura que no li donaran el gust a la dreta de convocar eleccions.

El ministre de Foment, José Luis Ábalos, en la presentació de les candidatures socialistes als ajuntaments madrilenys
El ministre de Foment, José Luis Ábalos, en la presentació de les candidatures socialistes als ajuntaments madrilenys / Juan Carlos Hidalgo (EFE)

El secretari d'Organització del PSOE, José Luis Ábalos, ha advertit que la carta magna no és només una sèrie d'articles ni es redueix exclusivament al 155. "Hi ha moltes més coses", ha recalcat un Ábalos que assegura que no “li donaran el gust" a la dreta de convocar eleccions.

El ministre ha incidit que 40 anys de democràcia i llibertat són per a celebrar-los "amb respecte, no amb brams, com si la Constitució fora alguna cosa per a retraure". "Espanya és un projecte de vida en comú, no ve determinat per cap tret i per això podem construir l'Espanya que vulguem, perquè no hi ha cap Espanya predeterminada ni fatalista, sinó l'Espanya que siga resultat de l'obra, l'esforç i la il·lusió de tots", ha destacat Ábalos.

Per a Ábalos, l'executiu de Sánchez està fent ja moltes coses, però encara li’n queden moltes per fer i és conscient que a la dreta se li fa "insuportable" la seua continuïtat. "Però no ens n’anirem, encara que només siga per això, no li donarem aquest gust", ha remarcat.

També et pot interessar

stats