Ábalos reclama suport per a la moció contra Rajoy

Afirma que la "responsabilitat" de posar fi a la "impunitat" i la "corrupció" ja no és del PP, sinó de la resta de partits.

José Luis Ábalos, durant la intervenció en la moció de censura presentada contra el Govern de Mariano Rajoy
José Luis Ábalos, durant la intervenció en la moció de censura presentada contra el Govern de Mariano Rajoy / JJ Guillén (Efe)

El secretari d'Organització del PSOE, José Luis Ábalos, ha reclamat a les forces polítiques de l'oposició que donen suport a la moció de censura contra el president del Govern central Mariano Rajoy.

Segons el diputat socialista, des d'aquest moment la "responsabilitat" d'eliminar la "impunitat" i la "corrupció" ja no és del PP, sinó de la resta de partits.

"Col·laboraran amb la impunitat? Encobriran tot açò? Compartiran l'assumpció de responsabilitats en aquesta situació tan greu de desafecció política i de crisi institucional?", ha preguntat Ábalos. En la seua intervenció a l'inici del debat de la moció ha fet una clara crida als partits que encara dubten si votar a favor de la moció, com ara el PNB.

El dirigent socialista ha exigit "responsabilitat" a totes les forces de l'oposició, després d'afirmar que la sentència de la trama Gürtel que ha portat el PSOE a registrar la moció fa dubtar, fins i tot, de "la legitimitat dels escons" que ocupen els diputats del PP, "perquè s'han finançat il·legalment".

També et pot interessar

stats