Ábalos lamenta que el PP només tinga esperança de governar amb “nostàlgics franquistes”

El ministre creu que Ciutadans “s’ha quedat sense cap identitat i sense cap justificació per a oferir una alternativa al país”.

José Luis Ábalos, durant la seua visita a les Falles
José Luis Ábalos, durant la seua visita a les Falles / Biel Aliño (Efe)

El ministre de Foment i secretari d’Organització del PSOE, José Luis Ábalos, ha lamentat que “l’única esperança” del PP de tornar a governar siga unir-se a un partit d’extrema dreta com Vox.

Així mateix, Ábalos ha advertit del “temor” de la ciutadania a una “involució democràtica, sobretot perquè hi ha qui ja actua sense cap mena de complexos”.

El ministre de Foment ha sostingut que Vox resulta cada vegada un partit “més tenebrós”. Segons Ábalos, així ho evidencia el fet de mantindre als seus comités en l’anonimat, o “el secretisme” del seu sistema de finançament. 

A més, ha criticat que el partit “llança candidats nostàlgics de la dictadura i el que és pitjor, usa a persones de l’Exèrcit", fet que evidencia, en la seua opinió, “una oferta clarament franquista”.

Ábalos ha afegit que cal preguntar-se sobre el paper de Ciutadans, ja que creu que “s’ha quedat sense cap identitat i sense cap justificació per a oferir una alternativa al país”.

Així mateix, ha advertit que “les conquestes socials” recuperades aquesta legislatura a la Comunitat Valenciana després de 20 anys de govern del PP estan “en qüestió” per “l’amenaça involucionista” que suposa el tripartit de les dretes.

També et pot interessar

stats