Ábalos es compromet a reformar el finançament autonòmic el primer any de legislatura

El primer reial decret seria el de liquidació dels comptes perquè les comunitats autònomes puguen disposar de tresoreria.

José Luis Ábalos, durant la visita a les instal·lacions de Control de Trànsit Centralitzat d'Adif de València-Font de Sant Lluís
José Luis Ábalos, durant la visita a les instal·lacions de Control de Trànsit Centralitzat d'Adif de València-Font de Sant Lluís / Manuel Bruque (Efe)

El ministre de Foment en funcions, José Luis Ábalos, ha assegurat que el possible futur govern de Pedro Sánchez escometrà la reforma del finançament autonòmic durant el primer any de la legislatura, en cas que aquesta tire avant. 

Així mateix, ha anunciat que el primer reial decret seria el de liquidació dels comptes perquè les comunitats autònomes puguen disposar de tresoreria.

En la prèvia de la reunió del president del govern central en funcions, Pedro Sánchez, amb el diputat de Compromís Joan Baldoví, Ábalos ha puntualitzat que la trobada és per a “intercanviar punts de vista sobre la realitat nacional”. 

També et pot interessar

stats