Més de 80.000 persones ja han demanat el vot per correu a la Comunitat Valenciana

Hui és tanca el termini per a sol·licitar el vot per correu.

Hui és tanca el termini per a sol·licitar el vot per correu
Hui és tanca el termini per a sol·licitar el vot per correu

Hui acaba el termini per a sol·licitar el vot per correu i Correus ha fet un balanç provisional de les sol·licituds que s’han fet fins ara. En tot Espanya la xifra de peticions arriba ja a les 961.218. A la Comunitat Valenciana se n’han gestionat 81.744: un total de 9.582 sol·licituds en les comarques del nord, 48.694 a les centrals i 23.468 a les del sud.

Correus ha confirmat que de les peticions rebudes, les delegacions provincials de l’Oficina del Cens Electoral ja tenen 881.729 d’aquestes sol·licituds, que tornaran als ciutadans amb la informació que explica quin és el procés per a votar i inclou totes les paperetes dels partits polítics.

Una vegada rebuda la documentació electoral, els sol·licitants i les sol·licitants tenen fins el pròxim 24 de maig per a dipositar el sobre amb el seu vot en qualsevol de les oficines de Correus, tot i que l’empresa d’enviaments ha aconsellat no esperar fins l’últim dia per a evitar que es formen llargues cues, com ja va passar en els comicis del 28 d’abril. Fins ara s’han admés 107.175 vots per correu que els ciutadans i les ciutadanes ja han depositat en les oficines de Correus. 

Correus reforça les seues plantilles

Correus ha posat tots els recursos organitzatius, tecnològics, materials i humans necessaris per a garantir el compliment que tots els vots per correu sol·licitats arriben a temps al seus destinataris i a les delegacions provincials. Per això ha realitzat 4.000 contractes extra de reforç en tota Espanya i ha adoptat mesures especials en les oficines on preveu una major concentració del vot per correspondència. 

També et pot interessar

stats