Més de 49.700 persones s'inscriuen per a votar en les primàries de Compromís

Oltra ha destacat que el procés de primàries del seu partit posa "la democràcia en el centre" de la seua acció política.

Més de 49.700 persones s\'inscriuen per a votar en les primàries de Compromís
Més de 49.700 persones s'inscriuen per a votar en les primàries de Compromís

Un total de 49.727 persones s'han inscrit per a votar en les primàries de Compromís i decidir així els candidats de la formació per a les pròximes eleccions autonòmiques, locals i europees. La xifra suposa un increment de 10.000 persones respecte a 2015.

La vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, ha destacat que el procés de primàries del seu partit posa "la democràcia en el centre" de la seua acció política. Oltra ha explicat que el dia de les eleccions tota la ciutadania podrà triar entre diferents paperetes, però a més, la papereta de Compromís haurà tingut l'oportunitat de decidir-la prèviament. "Eixa és la principal diferència entre elegir i decidir", ha matisat Oltra.

En referència a les eleccions autonòmiques, Oltra ha assegurat que, siguen quan siguen, eixiran a guanyar la Generalitat, per a passar de la legislatura del canvi en què s'han atés les urgències socials, a la legislatura de la transformació de la societat. 

També et pot interessar

stats