25.01.2019 | Hui serà notícia

Principals titulars de la jornada de divendres, 25 de gener de 2019.

VÍDEO | 25.01.2019 | Hui serà notícia

Torna a declarar un dels detinguts de la 'manada' de Callosa d’en Sarrià 

El detingut més jove del cas de la violació en grup d'una jove de Callosa d'en Sarrià, a la Marina Baixa, la nit de Cap d'Any, torna a declarar aquest divendres davant la jutgessa que investiga els fets. El presumpte agressor sexual, de 19 anys, declara a petició pròpia, tot i que en la primera declaració va assegurar que no recordava els fets perquè havia begut i havia pres drogues. 

Les empleades de la neteja es manifesten per impagaments 

Vora 300 treballadores de neteja de 85 col·legis públics valencians es concentren aquest divendres com a protesta pels impagaments que pateixen des de fa ja dos mesos. Així ho han comunicat els sindicats, que han lamentat que, a pesar de "l'historial" d'impagaments, les empreses Limpiezas Raspeig i Netalia, ambdues de la mateixa propietat, continuen rebent adjudicacions públiques, i han avançat que estudien la possibilitat d'anar a la vaga.

Escalada de tensió a Veneçuela 

A Veneçuela, la cúpula de l'exèrcit tanca files, dona suport a Maduro i qualifica de colp d'estat auspiciat pels Estats Units l'autoproclamació com a president de Juan Guaidó, que fa 24 hores que està amagat a Caracas. Hi ha almenys 26 morts en els disturbis d'un conflicte que s'ha globalitzat i que ha dividit el món en dos blocs oposats que encapçalen Rússia i els Estats Units. 

Dia clau en el rescat de Julen 

La Brigada de Salvament Miner desplaçada des d'Astúries va accedir dijous de vesprada al túnel vertical de 60 metres de profunditat perforat per a excavar una galeria i rescatar Julen. El xiquet va caure al pou mentre passejava amb la seua família per una finca a Totalán. El xiquet, de dos anys, va caure en una perforació que es va obrir  fa un mes per a fer una prospecció d'aigua i que no estava protegida ni senyalitzada. 

També et pot interessar

stats