La Xina eleva a 1.113 els morts per coronavirus

Una vintena d’empreses no anirà al Mobile World Congress de Barcelona, fet que fa perillar que se celebre.

VÍDEO | La Xina eleva a 1.113 els morts per coronavirus

La Xina ha confirmat que ja hi ha 1.113 persones mortes com a conseqüència del coronavirus causant de la pneumònia de Wuhan, i 44.653 contagiats diagnosticats al país asiàtic.

Fins ara, totes les morts menys dos –a Filipines i Hong Kong– s’han produït a la Xina continental. Encara que en una vintena de països hi ha casos diagnosticats, la Xina té vora el 99% dels infectats.

El Japó detecta 40 nous casos en el creuer

Les autoritats japoneses han detectat 40 casos més de contagis del nou coronavirus en el creuer que està amarrat des de la setmana passada en el port de Yokohama. Això eleva el total de contagis vinculats al creuer a 175.

Una vintena d’empreses no anirà al Mobile World Congress

Rakuten i McAfee són les últimes dues empreses que han confirmat que no participaran en el Mobile World Congress de Barcelona. Per tant, ja hi ha una vintena de companyies que ha renunciat a participar-hi.

El gegant de comerç electrònic japonés Rakuten s’absentarà pel temor al nou brot de coronavirus i per la necessitat de garantir “la salut i la seguretat dels clients, socis i empleats”.

Aquestes baixes fan perillar fins i tot la celebració del congrés. De fet, aquest divendres es reuneixen els organitzadors per a decidir si el mantenen o finalment el suspenen.

També et pot interessar

stats