Vídeo surrealista: Kim Jong-un es disfressa de 'Top Gun' en un vídeo de propaganda militar

La televisió pública nord-coreana emet un vídeo del seu líder en el llançament d'un míssil intercontinental

Vídeo emés per la televisió nord-coreana

Amb una jaqueta de cuir negra i ulleres d'aviador, el líder nord-coreà, Kim Jong-un, va supervisar el llançament d'un nou míssil balístic intercontinental (ICBM), segons mostra un vídeo emés aquest divendres per la televisió estatal.

El dictador nord-coreà ha tractat de donar als seus mitjans de comunicació estatals un canvi d'imatge amb efectes digitals, buscant formes més modernes de contar les seues històries i en aquesta ocasió és l'estrela del vídeo a l'estil de Hollywood de l'últim llançament de míssils de Pyongyang.

El llançament d'aquest dijous va ser la primera prova completa d'ICBM realitzada per Corea del Nord amb armes nuclears des de 2017 i les dades de vol van indicar que el míssil va volar més alt i durant més temps que qualsevol de les proves anteriors de Corea del Nord, abans d'estavellar-se en la mar a l'oest del Japó. Kim va dir que la prova va ser dissenyada per a demostrar el poder de la seua força nuclear i dissuadir qualsevol moviment militar estatunidenc.

En el vídeo es mostra a Kim, flanquejat per oficials militars uniformats, caminant a càmera lenta i assenyalant mentre les portes de l'hangar s'obrin lentament per a revelar l'enorme míssil. La intensa banda sonora s'accelera a mesura que la presa canvia ràpidament entre Kim i els oficials que miren els rellotges abans que el líder nord-coreà es lleve les ulleres de sol i assentisca melancòlicament perquè el míssil es moga cap a la posició de llançament.

En aquest moment un dels ajudants de Kim crida "Foc!" en càmera lenta, abans que una ràpida successió de plans mostre un altre soldat onejant una bandera, i després uns altres reunits en un camió militar cridant quan un pressiona el botó de llançament. Ixen flames roges i el míssil vola cap al cel.

També et pot interessar

stats