Les víctimes mortals pel coronavirus ja superen la barrera dels 1.000

La Xina ha destituït dos alts càrrecs de la comissió de sanitat de Hubei, província on va sorgir el coronavirus.

FOTO PORTADA: Clients d'un supermercat a Wuhan, amb mascareta

Les víctimes mortals causades pel nou coronavirus ja superen la barrera dels 1.000 quan es compleix un mes de la primera mort. Les autoritats sanitàries xineses ja han certificat 1.016 decessos entre els 42.638 contagiats diagnosticats en aquest país asiàtic.

Aquestes dades suposen 108 morts més respecte de les facilitades dilluns. D’aquesta manera, es tracta del major increment de morts en un sol dia.

Fins ara, tots els decessos menys dos –a Filipines i Hong Kong– s'han produït a la Xina continental. Encara que en una vintena de països hi ha casos diagnosticats de pneumònia de Wuhan, la Xina acapara vora el 99% dels infectats.

La Xina destitueix dos càrrecs de sanitat de Hubei

El govern xinés ha destituït dos alts càrrecs de la comissió de sanitat de Hubei, província on va sorgir el coronavirus.

Aquestes destitucions són, fins ara, els de major rang que s'han efectuat durant la crisi del coronavirus.

9 baixes al Mobile World Congress

Intel ha confirmat que tampoc anirà al Mobile World Congress de Barcelona com a conseqüència del coronavirus. Per tant, ja són nou les empreses que han cancel·lat la presència en aquest esdeveniment.

Primer cas a la frontera dels EUA amb Mèxic

D'altra banda, autoritats nord-americanes han confirmat el primer cas de coronavirus a San Diego, Califòrnia, cosa que la converteix en la primera ciutat a la frontera amb Mèxic a tindre presència del virus.

També et pot interessar

stats