Una turista de Benicarló grava per casualitat els últims segons abans de la tragèdia de Gènova

Fa públiques les imatges en À Punt Mèdia per si tenen valor per a la investigació.

La turista de Benicarló es va creuar amb el camió que s'ha convertit en imatge de la tragèdia

Uns turistes de Benicarló graven casualment els últims segons abans de la tragèdia de Gènova que ha deixat de moment un total de 40 morts. Estava plovent molt i ella només volia gravar el fortíssim soroll de la pluja mentre passaven pel pont. En les imatges es pot veure el camió que s’ha convertit en imatge de l’accident perquè salva la vida per poc. Es creuen amb aquest i amb tots els vehicles que passen davant d’ell i que seran víctimes de l’afonament de la infraestructura.

Maria i la seua parella viuen a Benicarló i estaven fent turisme en cotxe per la zona de la Querceta (Itàlia), aprofitant les vacances. Viatjaven ja de tornada cap a Espanya i quan arribaren a França uns amics els informaren a través del Whatsapp del que havia passat en el pont de Gènova.  "L’aigua queia amb tanta força que nosaltres no ens vam adonar de res". De fet, va ser quan van arribar a França quan els amics els informaren del que havia ocorregut. "Vam mirar les hores en què havíem gravat les imatges i per 30 segons no ens passà a nosaltres", apunta. Diuen que estan tristos i que la tragèdia els ha afectat molt. 

Maria ha enviat aquest vídeo a À Punt Mèdia per a fer-se ressò del últims segons abans de l’afonament per si té valor en la investigació.

També et pot interessar

stats