Una reunió de veïns a Roma acaba amb tres morts i tres ferits

Un dels inquilins de la comunitat, de 57 anys i ja detingut, va obrir foc contra els administradors de la finca i altres conveïns

La policia italiana va detindre l'autor dels dispars
La policia italiana va detindre l'autor dels tirs
12 de desembre 2022 - 10:00

Tres persones van morir diumenge i tres més van resultar ferides a Roma tirotejades per un home que va obrir foc en una reunió d'una comunitat de veïns a Fidene, un barri perifèric de la capital, per causes encara per aclarir. Les víctimes mortals són tres dones i els ferits van ser ingressats d'urgència en diferents hospitals de la ciutat.

L'alcalde de Roma, Roberto Gualtieri, va confirmar i va lamentar aquest "gravíssim episodi de violència que ha commocionat la ciutat" i va expressar la seua "proximitat" a les famílies de les tres víctimes i de la resta de damnificats pel succés.

El tiroteig va tindre lloc al voltant de les 9:30 hores en les instal·lacions d'un bar de la via Muntanya Giberto, en el barri perifèric de Colle Salari, al nord de la ciutat, on se celebrava una reunió de veïns.

En aquest moment un dels inquilins de la comunitat va accedir al local, va tancar la porta i va obrir foc contra els administradors per a després disparar altres conveïns, segons explicaren alguns testimonis presencials a la televisió pública RAI.

L'autor dels trets, un home de 57 anys, va ser localitzat, desarmat i arrestat pels agents del cos dels Carabinieri (policia militaritzada) i ja es troba en dependències policials.

De moment, es desconeixen les raons del succés, encara que segons les primeres reconstruccions l'origen són les desavinences entre l'homicida i els administradors de l'immoble.

Els veïns han assegurat a la RAI que coneixien l'agressor, al qual descriuen com a "tancat" i "reservat", i pel que sembla mantenia un litigi amb la comunitat, a la qual ja havia amenaçat en el passat.

Van ser ells els que van donar la veu d'alarma avisant de seguida els serveis d'emergència, que van enviar al lloc la policia i quatre ambulàncies.

També et pot interessar

stats