Una persona detinguda per l'accident marítim de Gibraltar

El ministre principal gibraltareny ha acusat el capità del vaixell de desatendre les indicacions de l'Autoritat Portuària 

Vista aèria del vaixell prop de la costa de Gibraltar
Vista aèria del vaixell prop de la costa de Gibraltar / Govern de Gibraltar

La Policia Reial de Gibraltar ha detingut aquest dijous al migdia una persona en relació amb l’accident que va tindre lloc el dilluns, la col·lisió entre dos vaixells. Un d’ells, l’OS35, ha acabat encallat i la situació ha derivat en un abocament a la zona est del penyal.

En un breu comunicat, el govern gibraltareny ha indicat que hi ha una persona detinguda, encara que no aclareix si es tracta del capità de l’OS35. El detingut està col·laborant amb els detectius de la Divisió de Delictes i Serveis de Protecció de la Policia Reial de Gibraltar, que està a càrrec de la investigació.

El ministre principal gibraltareny, Fabian Picardo, ha manifestat aquest matí en una entrevista en TVE que el capità va desatendre les instruccions de l'Autoritat Portuària gibraltarenya justament abans de l'incident, si bé fins aleshores moment no havia sigut detinguda cap persona.

Igualment, Picardo ha explicat que el capità, al costat de la resta de la tripulació, ha sigut evacuat aquest dimecres del vaixell de càrrega i romania al penyal.

També et pot interessar

stats