Una pantalla gegant xafa tres artistes durant un concert a Hong Kong

Un d’ells es troba en l’UCI en estat greu amb lesions al coll

Moment en què ha caigut la pantalla sobre els ballarins / À Punt NTC

Almenys tres artistes han resultat ferits de gravetat perquè una pantalla gegant que ha caigut sobre l’escenari durant un concert de música a Hong Kong els ha xafat. 

Els joves pertanyen a la banda de pop local Mirror, formada per dotze integrants. Precisament en el moment de caure la pantalla es trobaven fent una coreografia, raó per la qual no han tingut cap capacitat de reacció. La pantalla ha caigut damunt d'ells davant els ulls de tots els assistents que gaudien de la música. L'impactant vídeo, que s'ha difós a través de les xarxes socials, mostra el moment.

Segons han notificat mitjans locals, dos estan ferits lleus, però l’impacte més fort l’ha rebut el primer, a qui la colossal estructura li ha colpejat el cap i el cos i l'ha xafat per complet. Segons ha explicat el periodista Ezra Cheung, “està en estat greu en cures intensives, amb lesions al coll”. 

Abans que el concert començara dilluns, els membres de la banda i els ballarins havien expressat la seua preocupació per la seguretat de l'escenari, publicant pantalles negres a les seues històries d'Instagram en forma de protesta, segons ha assegurat Cheung.

El líder de Hong Kong ha ordenat a les autoritats que investiguen el succés. Mentrestant, els organitzadors del concert han suspés els huit espectacles restants, fins que es revisen els escenaris del recinte i es demostre que són segurs. 

També et pot interessar

stats