Una estudiant valenciana es troba entre els supervivents de l'incendi de Califòrnia

En paral·lel al Camp Fire, un altre gran foc al sud de l'estat s'ha cobrat la vida de dues persones.

Una estudiant valenciana es troba entre els supervivents de l\'incendi de Califòrnia

Ja són 42 les persones mortes en l'enorme incendi del nord de Califòrnia, que el converteix en el més mortífer de la història de l'estat. Entre les supervivents es troba l'estudiant valenciana Isabel García per a la qual ha sigutl'episodi més impactant de la seua vida, com ha explicat a À Punt Notícies.

La majoria de les persones mortes pels incendis del nord de Califòrnia vivien a Paradise, una localitat de 26.000 habitants on ha estat vivint fins ara la jove valenciana. Isabel està allí des d'agost, quan va començar el curs de segon de batxillerat que està cursant.

Un altre foc prop de Los Angeles

En paral·lel al Camp Fire, un altre gran foc afecta el sud de l'estat, prop de Los Angeles. Ha sigut batejat com Woolsey Fire i s'ha cobrat la vida de dues persones que es van perdre mentre tractaven de fugir de les flames en el seu vehicle.

A més d'aquestes dues víctimes mortals, el Woolsey Fire ha destruït 370 edificis, entre els quals hi ha les llars de diversos famosos com Neil Young i Miley Cyrus, i ha arrasat 37.600 hectàrees.

També et pot interessar

stats