Una espanyola, entre els 28 detinguts per l'atemptat frustrat contra Maduro

Ángela Expósito va confessar que va allotjar en sa casa un dels caps de la conspiració, però que no coneixia la seua identitat real.

Imatge del vídeo difós per les autoritats de Veneçuela
Imatge del vídeo difós per les autoritats de Veneçuela

L'espanyola Ángela Expósito ha sigut detinguda a Veneçuela pel govern de Nicolás Maduro per la seua presumpta relació amb l'atemptat frustrat que va patir l'agost passat. Maduro presidia a Caracas una desfilada militar, quan de sobte la cerimónia es va interrompre per una detonació. Segons la versió oficial, van tractar d'assassinar-lo amb drons carregats d'explosius.

Les mostres de suport a Maduro no van aconseguir amagar una allau de detencions de sospitosos, en total, 28. Entre les persones detingudes, es troba la ciutadana espanyola Ángela Expósito, a qui les autoritats de Veneçuela anomenen, la Perrera perquè forma part d'una ONG dedicada a protegir els animals. 

En un vídeo difós per les autoritats, Ángela Expósito, ha confessat que va allotjar a sa casa un dels caps de la conspiració, però que no coneixia la seua identitat real. El govern de Veneçuela també ha assegurat que un dels detinguts ha confessat que Xile, Mèxic i Colòmbia haurien participat d'alguna manera en aquest atemptat. 

També et pot interessar

stats