Una boda a l’Iraq acaba amb més d’un centenar de víctimes per un incendi

El foc, que sembla haver començat pels focs d’artifici disparats al recinte, deixa almenys 200 persones ferides

Estat en què ha quedat el saló de bodes, després de l'incendi letal on han mort 114 persones / Khalid Al-Mousily (Reuters) / À Punt NTC

Una boda a l’Iraq ha acabat amb tragèdia. Almenys 114 persones han mort i més de 200 han resultat ferides en un incendi originat en un saló de banquets de Nínive, una regió al nord de l’Iraq. Sembla que els focs d’artifici estan darrere d’aquest incendi letal.

El governador d’aquesta regió Najm al-Jubouri ha confirmat les xifres de víctimes oficials que s’han comptabilitzat fins ara, mentre que el Ministeri de Salut del país va indicar que la situació està "sota control" i que el govern està fent ús de "totes les seues capacitats" per a atendre els ferits.

Tot i que les causes de l’incendi s’estan investigant, les investigacions inicials apunten als focs d’artifici que es van disparar dins del recinte on se celebrava l’enllaç. “L'incendi va provocar la caiguda d'algunes parts del sostre a causa de l'ús de materials de construcció altament inflamables i de baix cost”, van assegurar autoritats de defensa civil en un comunicat publicat en la cadena Al-Jazeera. 

També et pot interessar

stats