Un xiquet de dos anys encomana 31 hamburgueses amb el telèfon de la mare a Texas

Barret va fer una comanda mentre jugava amb el telèfon mòbil i va afegir-hi una propina del 25%

Imatge d'arxiu d'hamburgueses
Imatge d'arxiu d'hamburgueses

Una mare estatunidenca que resideix a l'estat de Texas es va quedar sorpresa quan un repartidor a domicili va aparéixer a la porta de sa casa amb un total de 31 hamburgueses d'un conegut restaurant de menjar ràpid que, pel que sembla, havia encarregat.

Kelsey Golden, que treballa en una escola local, va pensar que era una equivocació del repartidor, que havia confós el domicili, fins que va mirar el seu fill Barret, de 2 anys, i va recordar que havia estat jugant amb el seu telèfon, va relatar la protagonista a la cadena CNN.

"Vaig entrar i vaig mirar el meu telèfon i vaig comprovar que es va fer una comanda en aquell moment en què ell estava jugant amb el meu telèfon. Vaig pensar, Déu meu!, realment ha fet això", va explicar Golden.

La comanda accidental estava encara més fora de lloc perquè "a ningú en la nostra família li agraden les hamburgueses amb formatge", va dir Golden. Així que va decidir publicar en la seua pàgina de Facebook un anunci en el qual oferia hamburgueses amb formatge debades.

El total de la comanda va costar a la família 91,70 dòlars (poc més de cent euros) una quantitat que, segons Golden, haguera sigut menor si no fora perquè el xiquet va afegir a la comanda "una generosa propina" del 25%.

El succés es va fer viral i els propietaris de la cadena de menjar ràpid on havien demanat les hamburgueses van decidir convidar a tota la família a visitar el local i gaudir d'un menjar a base de "delícies" de pollastre.

També et pot interessar

stats