Un soldat tailandés ha assassinat 20 persones i reté una desena d'ostatges

El militar ha començat a disparar de manera indiscriminada dins d’un centre comercial de l'est de Tailàndia.

Imatges de l'assassí al centre comercial
Imatges de l'assassí al centre comercial / Twitter

Un soldat tailandés ha assassinat hui almenys 20 persones i ferit 14 en disparar de manera indiscriminada dins d’un popular centre comercial de la ciutat de Nakhon Ratchasima, a l'est de Tailàndia, segons el Ministeri de Defensa.

 

El sospitós, identificat com Jakrapanth Thomma, es troba a la quarta planta del centre comercial Terminal 21 i reté més d'una desena de persones com a ostatges.

 

Segons la reconstrucció preliminar dels fets, a primeres hores de la vesprada l'assaltant ha disparat el seu comandant i altres companys en una base militar als afores de la ciutat; després ha robat armes i munició i ha fugit en un cotxe amb el qual s'ha dirigit al centre de la ciutat, que es troba a vora 250 quilòmetres al nord-est de Bangkok.

 

El militar ha conduït fins al recinte comercial on, en eixir del cotxe, ha començat a disparar amb un rifle d'assalt contra vianants i automòbils. Tot seguit, el soldat s'ha endinsat en l'edifici on ha continuat disparant.

 

"No puc alçar el dit", deia el tailandés, que ha retransmés l'atac en diverses publicacions penjades en el seu perfil de Facebook, i on ha escrit  sobre "rendir-se" i que se sent "cansat" abans que el desactivara.

 

El portaveu del Ministeri de Defensa tailandés ha assenyalat, en declaracions als mitjans locals, que les autoritats desconeixen les raons de l'atac.

També et pot interessar

stats