Un proxeneta admirador de Trump, candidat al parlament de Nevada

Dennis Hof, propietari de set prostíbuls a l'estat de Nevada, guanya les primàries del Partit Republicà i optarà a un escó.

Dennis Hof, el primer per l'esquerra, en una convenció de cine per a adults a Las Vegas
Dennis Hof, el primer per l'esquerra, en una convenció de cine per a adults a Las Vegas

El seu nom és Dennis Hof. Té 71 anys i fins fa ben poc només era conegut per un programa de telerealitat de la cadena HBO en què es mostrava de prop la vida d'algunes prostitutes en un bordell seu. Perquè aquesta és la professió de Hof. És propietari de set prostíbuls a l'estat nord-americà de Nevada, en una zona on la prostitució és legal. Però ara també és notícia perquè competirà per un escó en l'assemblea estatal després de guanyar, quan ningú s'ho esperava, les primàries del Partit Republicà. A més, té moltes possibilitats de ser elegit perquè el districte pel qual es presenta vota tradicionalment per aquest partit.

Hof és un declarat admirador del president dels Estats Units, Donald Trump, font de la seua inspiració política. La campanya electoral en les primàries republicanes s'ha basat en la promesa de reduir impostos o defensar el dret a portar armes. També diu que està assessorat per l'exconseller de campanya de Trump i que, com que ha guanyat molts diners en els seus negocis igual que ho ha fet el president, ningú no el pot comprar. Ara com ara no té el suport de les grans figures del Partit Republicà, però el seu cas té moltes semblances amb el de l'actual president nord-americà, ja que tots dos han arribat a la política sense experiència prèvia.

Hof també ha escrit les seues memòries en un llibre titulat L'art del proxenetisme, en una clara referència al llibre de Trump L'art de negociar. Al novembre s'enfrontarà per un escó a la candidata demòcrata Lesia Romanov, una educadora amb més de deu anys d'experiència que ha basat la seua campanya en aquest tema, així com en l'ús adequat dels fons públics i dels recursos naturals. Però si no guanya, no descarta continuar en política i pensa presentar-se a governador de l'Estat.

També et pot interessar

stats