Un nou tiroteig deixa diversos morts en un supermercat de Virgínia, als Estats Units

La policia de Chesapeake informa que entre les víctimes està el presumpte atacant i s'han registrat també múltiples ferits

Dispositiu policial davant el supermercat on s'ha produït el tiroteig
Dispositiu policial davant el supermercat on ha tingut lloc el tiroteig / WAVY-TV 10 via Associated Press

Diverses persones han mort aquest dimarts en un nou tiroteig ocorregut en un supermercat Walmart de Chesapeake, a Virgínia (Estats Units), segons han informat mitjans locals. Entre les víctimes mortals de la matança, que també ha deixat encara una xifra de ferits sense concretar, es troba el presumpte autor, d'acord amb la policia de la ciutat. En una roda de premsa, l'oficial d'informació pública Leo Kosinski ha precisat que "menys de deu" persones havien mort, però no ha volgut donar el nombre exacte.

L'alerta sobre l'atac va arribar a les autoritats a les 22:12 hora local, quan l'establiment comercial encara estava obert. Una quarantena de vehicles d'emergències es van desplaçar fins al lloc, en el qual també es va desplegar un enorme operatiu policial. "La policia de Chesapeake confirma un incident de tirador actiu amb víctimes mortals al Walmart de Sam's Circle. El tirador ha mort", ha assenyalat l'Ajuntament. Chesapeake, al sud-est de Virgínia, és una ciutat d'uns 250.000 habitants i forma part de l'àrea metropolitana de Virgínia Beach i Norfolk.

No està clar si el tirador, que no ha sigut identificat, ha mort a causa de les lesions autoinfligides. Kosinski ha assenyalat que no es van efectuar trets contra la policia "que ell sabera".

Un portaveu de l'Hospital General Sentara Norfolk, que té el centre de traumatologia més important de la zona, ha indicat en la cadena de televisió local WAVY que ha rebut cinc pacients per tal de donar-los tractament.

Les autoritats han demanat a les persones que es trobaven a la zona i als familiars de qui podria haver estat en el supermercat en el moment del tiroteig que es dirigisquen al centre de convencions de la localitat.

També et pot interessar

stats