Un nàufrag australià xafa terra a Mèxic amb la seua gossa després de tres mesos en alta mar

Tim Shaddock i Bella es van alimentar a base de peix cru i aigua de pluja

Naufrago australiano rescatado tras 3 meses a la deriva en el Pacífico llegará a México
Tim Shaddock, el nàufrag australià que ha estat tres mesos a la deriva en l'oceà Pacífic / Grupomar
18 de juliol 2023 - 22:29

L'australià Timothy Lyndsay Shaddock, de 54 anys, i la seua gossa Bella han xafat terra aquest dimarts per primera vegada en tres mesos. Ha sigut a Mèxic, després que foren rescatats per una embarcació de pesca de tonyina a l'oceà Pacífic. Shaddock i la seua mascota han passat tres mesos en alta mar a base de peix cru i aigua de pluja.

"Vaig pensar que no aconseguiria sobreviure, així que moltes gràcies", ha dit l'australià a la premsa després de baixar del María Delia, un vaixell de l'empresa mexicana de tonyina Tuny. Shaddock ha emfatitzat que aquests tres mesos han sigut "difícils" i que els ha passat amb un estat de salut terrible. Va arribar a pensar que moriria per la possible arribada d'un huracà.

L'australià ha destacat la sensació d'alleujament que va sentir quan l'embarcació de la companyia Grupomar, l'encarregada de la tonyina Tuny, els va rescatar a ell i a la seua mascota. "Va ser com tocar terra, arribar a casa", ha dit.

"M'agrada estar a la mar, però, quan les coses es posen difícils, has de sobreviure i quan finalment et rescaten, sents que vols continuar vivint. Per això estic tan agraït", ha assenyalat.

També et pot interessar

stats