Un mort i almenys trenta ferits per "fortes turbulències" en un vol Londres-Singapur

L'aparell amb 211 passatgers i díhuit tripulants ha hagut d'aterrar d'emergència a l'aeroport de Bangkok

Avions de Singapore Airlines en una imatge d'arxiu
Avions de Singapore Airlines en una imatge d'arxiu / Reuters

Una persona ha mort i almenys trenta han resultat ferides este dimarts quan un avió de l'aerolínia Singapore Airlines que volava de Londres a Singapur ha sigut sacsejat per "fortes turbulències", segons ha informat la companyia.

L'aparell, un Boeing 777-300 ER, va partir de l'aeroport londinenc de Heathrow amb destinació a la ciutat estat asiàtica la nit de dilluns amb 211 passatgers i díhuit tripulants, i durant la seua ruta va patir l'incident.

Després d'aproximadament onze hores de vol des de l'enlairament a Londres, l'avió ha caigut bruscament des d'una altitud d'uns 37.000 peus fins als 31.000 peus en només cinc minuts quan havia travessat la mar d'Andaman i s'acostava a Tailàndia.

"Hi ha ferits i un mort (...) Singapore Airlines ofereix el seu més sentit condol a la família del mort", apunta el comunicat publicat en Facebook.

El pilot ha demanat aterrar d'emergència en l'aeroport de Suvarnabhumi a Bangkok, on ha arribat al voltant de les 15:45 hora local (8.45 GMT).

"La nostra prioritat és brindar tota l'assistència possible a tots els passatgers i tripulants a bord de l'avió. Estem treballant amb les autoritats de Tailàndia per a brindar l'ajuda mèdica necessària i enviant un equip a Bangkok per a oferir qualsevol suport addicional", explica la companyia.

Segons informen mitjans tailandesos, s'han mobilitzat almenys una desena d'ambulàncies fins a la pista per a atendre els ferits.

També et pot interessar

stats