Un incendi massiu causa almenys 67 morts a Bangladesh

Les primeres anàlisis apunten que la causa del foc ha sigut l'explosió d'un cilindre de gas comprimit que s'utilitza per a cuinar.

L'incendi ha començat en un edifici de cinc plantes conegut com a Mansió Haji Wahed
L'incendi ha començat en un edifici de cinc plantes conegut com a Mansió Haji Wahed / Monirul Alam (Efe)

Almenys 67 persones han mort i altres 55 han resultat ferides en un incendi massiu durant aquesta matinada en un barri del barri antic de Dacca, a Bangladesh. El sinistre ha devastat part del barri de Chawkbazar, constituït per milers d'edificis de baix cost i insegurs.

L'incendi ha començat en un edifici de cinc plantes conegut com a Mansió Haji Wahed, en el qual es trobava un magatzem de productes de plàstic, i s'ha propagat a uns set edificis adjacents.

Les primeres anàlisis apunten que la causa de l'incendi ha sigut l'explosió d'un petit cilindre de gas comprimit que la major part de la població utilitza per a cuinar. Segons Rezaul Karim, un testimoni presencial, primer va explotar una bombona de gas a l'interior d'un cotxe situada enfront de l'edifici en el qual es va iniciar el foc.

Nombroses persones, incloses dones i xiquets, han resultat ferides de diversa gravetat i traslladades a diversos centres hospitalaris de la capital de Bangladesh.

L'àrea sinistrada es troba prop de Nimtoli, també en el barri antic de la capital, on en 2010 van morir 124 persones per un incendi similar que es va originar en una fàbrica de químics.

També et pot interessar