Un home mata a tirs dos policies i un vianant a la ciutat belga de Lieja

Segons diversos mitjans, l'home ha cridat "Alà es gran" abans de ser abatut per la policia.

El tiroteig s'ha produït en un cafè situat davant d'un institut, on l’agressor s’hauria atrinxerat

Un home ha matat a trets dos policies i un vianant al centre de Lieja, a Bèlgica. Altres dos policies hi han resultat ferits. 

El tiroteig s'ha produït en un cafè situat davant d'un institut, on l’agressor s’hauria atrinxerat i hauria agafat com a ostatge una treballadora de la neteja, després de ser interpel·lat en un control policial. En ser sorprés per la policia, hauria furtat l'arma a un dels agents i hauria començat a disparar contra aquests. 

L'atacant va ser abatut per la policia al mateix centre educatiu, després de cridar "Alà es gran", segons la policia. Per aquest motiu, la fiscalia belga investiga els fets com un suposat atac terrorista.  L'ostatge es troba sana i estàlvia i cap dels estudiants del centre hi ha resultat ferit. 

Segons diversos mitjans, l'individu, de 35 anys, havia eixit un dia abans de la presó de Lantin, on complia condemna per delictes menors i havia "freqüentat" detinguts radicalitzats, tot i que altres mitjans asseguren que l'home no estava fitxat per radicalització.

També et pot interessar

stats